EOL PETROL

Eol Petrol d.o.o. je kompanija sa sjedištem u Sarajevu koja se bavi veletrgovinom nafte i naftnih derivata na području cijele Bosne i Hercegovine. Kompaniju čini mladi tim pod vodstvom iskusnih stručnjaka koji posluju u ovom sektoru preko dvadeset godina.

Naš rad počinje 2009. godine, i od tog trenutka do danas, Eol Petrol, zajedno sa svojim partnerima, konstantno raste po svim ekonomskim parametrima. Čast nam je što se posljednjih pet godina nalazimo na listi 10 najvećih trgovaca naftnim derivatima u Bosni i Hercegovini uz konstantno usavršavanje poslovnih aktivnosti, standarda sigurnosti, kvaliteta i ulaganje u usavršavanje i razvoj menadžmenta kompanije.

Kao domaća kompanija i dio BH privrede najbolje razumijemo potrebe svojih partnera i nastojimo da budimo siguran oslonac i partner u poslovanju.

Eol Petrol posjeduje FERK licencu za veletrgovinu nafte i naftnih derivata i u svojoj ponudi ima sve vrste nafte i naftnih derivata (Diesel euro, BMB 95, BMB 98, Lož ulje ekstra lako, mazut i sve vrste bitumena) sa svih pariteta u našem regionu. Također, nudimo sve vrste motornih ulja i aditiva Liqui Molly i drugih brendova za Vaše automobile i teretni program. Efikasni smo i brzo rješavamo Vaše potrebe, i tu smo da pokažemo da je spoj poslovne tradicije i snage modernog poslovanja dobitna kombinacija.

2020. godina je rezervisana za, osim razvoj tržišnog udjela u veletrgovini, ulazak u maloprodaju nafte i naftnih derivata kroz otvaranje Eko benzinskih pumpi sa punjačima za električna vozila koje će, kao takve, biti prve na tržištu Bosne i Hercegovine.

Misija kompanije

Distribucija naftnih derivata sa najvišim standardima kvalitete po najpovoljnijim uslovima koja vodi zadovoljenju poslovnih partnera i kolektiva kompanije, sa posebnim osvrtom na ekološku i društvenu odgovornost.

Vizija kompanije

Ostati poželjan poslovni partner, kako svojim kupcima i dobavljačima, tako i okolini u kojoj poslujemo uz poželjno konstantno povećanje tržišnog udjela i ulaganje u našu domovinu.

Društvena odgovornost

Kao tim ekonomista i menadžera koji posluje u 21. stoljeću jasno nam je da ostvarivanje poslovnih rezultata nije dovoljno, i već deset godina doprinosimo poboljšanju socijalnog statusa raznih kategorija u našem društvu kroz stipendiranje nadarenih učenika i studenata, doniranje humanitarnim organizacijama i kroz sponzorstva sportskih događaja. Društvena odgovornost je jedini pravi temelj ispravnog odnosa kompanije prema zajednici u kojoj djeluje, te ukoliko imate neke od gore navedenih potreba, kontaktirajte nas.

Ekološka odgovornost

Eol Petrol d.o.o kao kompanija koja se bavi trgovinom naftom i naftnim derivatima, a samim time transportom istih, ima veliku odgovornost prema životnoj sredini u kojoj posluje. Naša briga o životnoj sredini je sastavni dio naše poslovne politike.

Sva vozila kojima vršimo transport robe odgovaraju svim ekološkim standardima.

Postani dio našeg tima

Ukoliko smatraš da si odgovorna osoba koja želi napredovati i usavršavati svoje vještine, te si spremna/spreman za rad u dinamičnom i sigurnom okruženju uz obezbijeđena sva prava radnika kontaktiraj nas. Tvoj CV ćemo uvrstiti u našu bazu podataka i pozvati te.